Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Θέλουμε να ενημερώσουμε τους εργαζόμενους και το υπουργείο ότι..

Τα  Σωματεία στο χώρο της ΣΤΑ.ΣΥ θέλουμε να ενημερώσουμε τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες και το αρμόδιο υπουργείο ότι...
η ανακοίνωση στις  09/11/2016 των τριών Σωματείων κατά του πρώην διευθύνοντα συμβούλου Κου Βόγκα  αφορά τις προσωπικές τους εκτιμήσεις και απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα .

Με λίγα λόγια οι συνάδελφοι κατηγορώντας τον πρώην Διευθύνοντα για αδιαφάνεια, κατηγορούν και τα υπόλοιπα Σωματεία στην εταιρία ότι συμμετείχαν σε αδιαφανείς διαδικασίες.

Άλλωστε  κατά την σύντομη θητεία του Κου Βόγκα Π. σε προβλήματα που είχαν να κάνουν με θέματα Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας , τοποθετήσεων και προτεραιοτήτων επίλυσης χρόνιων λειτουργικών προβλημάτων, οι διαφορές μας με τα 3  ενιστάμενα Σωματεία έχουν αποτυπωθεί σε αρκετές συλλογικές μας έγγραφες ανακοινώσεις,  σε μια από τις οποίες μάλιστα με Αρ. Πρωτ.7746- 28/04/16 το μεγαλύτερο εκ των τριών είχε ταχθεί υπέρ των θέσεών μας.

Βέβαια όποιος διευθύνοντας άκουγε και τις απόψεις  των κλαδικών Σωματείων, από την ενοποίηση των πρώην τριών φορέων έως σήμερα είχε σύντομη διάρκεια  στο τιμόνι της ΣΤΑ.ΣΥ.

Το παράδοξο είναι ότι για πρώτη φορά εκδίδεται ανακοίνωση από Σωματεία για Διευθύνοντα Σύμβουλο μετά την αποχώρησή του από την εταιρία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 17/11/2016 - ΓΙΑ  ΤΑ  ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ
Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό  (ΣΗΑΜ)
Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής (ΣΗΤΑ)
Σύλλογος Εργαζομένων Τραμ

e-mail απο:  "Σ.Η.Τ.Α." [sita@stasy.gr] για δημοσίευση στο etheldrivers...

Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ