Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Απειλείται με διακοπή η γραμμή 123 του ΟΑΣΑ Σαρωνίδα - Ανάβυσσος

Με διακοπή απειλείται η κυκλοφορία του αστικού λεωφορείου, γραμμή 123, λόγω μικρής επιβατικής κίνησης...


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν ημέρες που δεν υπάρχει καμία απολύτως ακύρωση εισιτηρίου.

Δεν γνωρίζουμε αν, οι ελάχιστοι επιβάτες που χρησιμοποιούν το μέσο, έχουν κάρτες πολλαπλών διαδρομών ή πρόκειται για περιπτώσεις λαθρεπιβίβασης.

Όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βούρλων Αναβύσσου κ. Πάστρας, διαπίστωσε ο ίδιος ότι σε διαδρομές που έχει ακολουθήσει το λεωφορείο, ενώ υπάρχουν επιβάτες, δεν έχει ακυρώσει κανένας εισιτήριο στο μηχάνημα, ενώ συχνά δεν καταγράφεται καμία ακύρωση σε ολόκληρη την ημέρα.

Ο ίδιος μας είπε, ότι με συνεχείς ανακοινώσεις έχει ενημερώσει ότι μπορούν οι χρήστες της γραμμής να προμηθεύονται εισιτήρια από δύο καταστήματα (Κοντογιάννης, κεντρική πλατεία Παλαιάς Φώκαιας & στο ΜΙΝΙ μάρκετ «ΓΩΝΙΑ» απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς, Ανάβυσσος).

Οι επιβάτες επίσης μπορούν να προμηθευτούν τις πολύ συμφέρουσες οικονομικά, μηνιαίες κάρτες πολλαπλών διαδρομών (30 €), τις οποίες πρέπει να επιδεικνύουν στον οδηγό του λεωφορείου κατά την επιβίβασή τους .

Είναι πολύ σημαντικό, όταν γίνει αξιολόγηση από τον ΟΑΣΑ, της γραμμής στο τέλος του 3μήνου (τέλος Ιανουαρίου 2017) που λήγει η πιλοτική λειτουργία της, να αποφασισθεί η συνέχισή της και να μην διακοπεί, γιατί αν διακοπεί ενδεχομένως να μην επανέλθει.

Τα παράπονα που ακούγονται για την μη διέλευση του λεωφορείου από το κέντρο της Αναβύσσου και της Παλαιάς Φώκαιας είναι εύλογα, αλλά είναι βέβαιο ότι μετά την οριστική απόφαση καθιέρωσης της γραμμής, θα υποβληθεί αίτημα επέκτασής της και αλλαγής της διέλευσης, χάριν της οποία θα διευρυνθεί και το επιβατικό κοινό.

Πηγη: attikos.gr
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ