Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Mεροκάματο του τρόμου: Επίθεση με πέτρες δέχτηκε οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΑ

Επίθεση με πέτρες από δυο άγνωστους δέχτηκε χθες το πρωί, ο οδηγός του ΟΑΣΑ, Κώστας Φαλιέρος...

Χρειάστηκε να παραβιάσει τον κόκκινο φανάρι, στην παραλιακή, έξω από το Yabanaki, στη Βάρκιζα, για να γλυτώσει από τη μανία τους.

Η επίθεση έγινε στις 6:35 το πρωί, στο τέρμα της Βάρκιζας.

Ο Αλιμιώτης οδηγός του ΟΑΣΑ περιέγραψε στο geitoniamou.gr την περιπέτεια που έζησε:

“Έκανα το δρομολόγιο με αφετηρία το σταθμό του μετρό στο Ελληνικό και τελικό προορισμό τη Βάρκιζα.

Έφτασα έξω από το Yabanaki, κατέβηκαν οι επιβάτες και περίμενα για να ξεκινήσω το δρομολόγιο της επιστροφής. Οι πόρτες του λεωφορείου (διπλό λεωφορείο «φυσαρμόνικα») ήταν ανοιχτές ενώ η μπροστινή, δίπλα μου ήταν κλειστή. Ξαφνικά με πλησιάζει ένας νεαρός γύρω στα 25, που μιλούσε άπταιστα Ελληνικά.

Του άνοιξα την πόρτα για να μπει μέσα και αυτός μου λέει: “κατέβα κάτω να σε γ…..” Δεν ήθελε να μπει μέσα. Άρχισε να πετάει πέτρες και να σπάει πόρτες και παράθυρα. Αμέσως έκλεισα όλες τις πόρτες, έβαλα μπροστά και απομακρύνθηκα. Ταυτόχρονα πήρα τηλέφωνο την αστυνομία.

Σταμάτησα περίπου 100 μέτρα, όταν εμφανίστηκε και δεύτερο άτομο. Έσπασαν τα τζάμια σε τρία παράθυρα και μια πόρτα. Για να ξεφύγω αναγκάστηκα να παραβιάσω το κόκκινο στο φανάρι της παραλιακής. Ευτυχώς που δεν τραυματίστηκα από τις πέτρες. Δεν μπορώ να εξηγήσω το λόγο της επίθεσης. Είμαι πολύ σοκαρισμένος από το περιστατικό. Η αστυνομία ήρθε μετά από μία ώρα”Πηγη: geitoniamou.gr
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ