Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Μπήκαν οι πρώτοι Dj στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ

Καθώς τα οχήματα δεν διαθέτουν ακόμα επαρκές ηχοσύστημα, ο Οργανισμός αναγκάστηκε να προσλάβει μουσικούς επιμελητές που θα παίζουν live για να καλυφθεί η υπέρ-επείγουσα ανάγκη μουσικής στα δρομολόγια...


Η Dj φροντίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα να φωνάζει προς τους επιβάτες «περνάτε καλάααααα»;

Σε χρόνο ρεκόρ ολοκληρώθηκαν οι μετασκευές των πρώτων «μουσικών λεωφορείων» της Αθήνας προκειμένου να φιλοξενήσουν τους Dj που θα κρατούν συντροφιά στους επιβάτες.

Με την κατάργηση των πίσω θέσεων – της λεγόμενης γαλαρίας – έγινε η εγκατάσταση της κονσόλας ώστε πλέον τα λεωφορεία να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα από ένα επαγγελματικό club.

Ο Dj θα ακολουθούν την play-list που θα τους προμηθεύσει η νεοπροσληφθείσα μουσική επιμελήτρια του ΟΑΣΑ, αλλά θα μπορούν επίσης να προσαρμόζουν τις επιλογές τους ανάλογα με την περιοχή του δρομολογίου αλλά και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Για παράδειγμα υπάρχουν αυστηρές οδηγίες να αποφεύγουν τα ιδιαίτερα soft κομμάτια όταν το λεωφορείο περνάει από την περιοχή των αντιεξουσιαστών στην περιοχή του πολυτεχνείου διότι είναι πολύ πιθανό να τους εξαγριώσει και να επιτεθούν.

Τέλος, ανάμεσα στα τραγούδια θα παρεμβάλλονται μικρά σχόλια για την πολιτική επικαιρότητα ώστε επιτέλους να προβάλλεται και η άποψη της Κυβέρνησης, αφού – όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Συγκοινωνιών – «όλα τα διαπλεκόμενα μέσα έχουν στραφεί εναντίον της και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον λαό».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μουσικές επιλογές της νέας επιμελήτριας θα είναι καθαρά υπερκομματικές (Κραουνάκης, Ζουγανέλη, και άλλοι υπερκομματικοί) μολονότι η ίδια είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως δεν θεωρείται πιθανόν ανάμεσα στους καλλιτέχνες να συμπεριληφθούν ο λεγόμενοι «παραπλανημένοι», που κάποτε υποστήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τελευταία τον έχουν αρνηθεί με δηλώσεις τους όπως η Χαρούλα Αλεξίου ή ο Σωκράτης Μάλαμας.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Πηγη: protagon.gr

ΝΕΕΣ παροχές απο τον ΟΑΣΑ! - Θα σερβίρεται ουίσκι με κάσιους στις διαδρομές των λεωφορείων!

Κυκλοφόρησε χθες η είδηση ότι ο ΟΑΣΑ προσέλαβε μουσική επιμελήτρια που θα επιλέγει τη μουσική που θα ακούγεται στα λεωφορεία....Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ