Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Έχει και ανταγωνιστές... το λεωφορείο 123 προς την Σαρωνίδα!

Τέσσερις ημέρες μετά την καθιέρωση της νέας λεωφορειακής γραμμής 123 του ΟΑΣΑ, έχει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό...
της δημοτικής συγκοινωνίας που εκτελεί το ίδιο δρομολόγιο μέχρι τις 13:00 καθημερινά.

Και αναφερόμαστε σε ανταγωνισμό μια και το δημοτικό λεωφορείο μεταφέρει επιβάτες δωρεάν για τους χρήστες, αλλά επιβαρύνοντας τους δημότες συνολικά.

Θα έπρεπε με ταχύτατες ενέργειες η δημοτική αρχή να έχει ήδη αλλάξει τα δρομολόγια του δημοτικού λεωφορείου και να το τοποθετήσει σε άλλες διαδρομές που θα εξυπηρετεί τους δημότες. Δεν είναι δυνατόν και αυτό το απλούστατο θέμα να μπλέκει με γραφειοκρατικές διαδικασίες, ωσάν να πρόκειται για την ρύθμιση του συγκοινωνιακού προβλήματος της πρωτεύουσας.

Θα πρέπει άμεσα να σταματήσει το δημοτικό λεωφορείο να εκτελεί δρομολόγια από την Παλαιά Φώκαια και Ανάβυσσο προς Σαρωνίδα. Γνωρίζουμε όλοι ότι το 123 λειτουργεί πιλοτικά και αν σ΄ αυτό το διάστημα δεν έχει τα αποτελέσματα που έχουν προϋπολογιστεί, ενδεχομένως θα διακοπεί η λειτουργία του.

Μηνιαίες κάρτες

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο να εκδοθούν μαζικά μηνιαίες απεριορίστων διαδρομών για τους ενδιαφερόμενους συνδημότες μας, που κάνουν καθημερινή χρήση των λεωφορειακών γραμμών 122 και 123, μέσω των δημοτικών κοινοτήτων Φώκαιας, Αναβύσσου και Σαρωνίδας. Έτσι θα εκλείψει το άγχος της εύρεσης εισιτηρίου και φυσικά θα είναι πολύ χαμηλότερο το κόστος, πράγμα που κυρίως ενδιαφέρει πολλούς εργαζόμενους της περιοχής.

Πηγη: attikos.gr
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ