Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Σπίρτζης: Συγνώμη στους Θεσσαλονικείς για αυτό που… θα γίνει! [video]

Τη ριζική αλλαγή στο συγκοινωνιακό τοπίο της Θεσσαλονίκης –και σύντομα μάλιστα – ειδικά στον ΟΑΣΘ, προανήγγειλε μιλώντας αποκλειστικά στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «ΕπιΚοινωνία»,  ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης...


Ο υπουργός  ζήτησε συγγνώμη από τους Θεσσαλονικείς για την ταλαιπωρία που υφίστανται τις τελευταίες μέρες και  έριξε το… μπαλάκι στη διοίκηση του ΟΑΣΘ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι από το 2009 έως σήμερα διαχειρίστηκε ένα δις ευρώ και παρόλα αυτά, οφείλει δεδουλευμένα δύο μηνών στους εργαζόμενους. «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ενδώσουμε στον εκβιασμό.

Δεν κάνουμε πίσω.

Ο ΟΑΣΘ  έχει συνηθίσει να διεκδικεί χρήματα από το δημόσιο, χωρίς ποτέ να προσκομίζει αξιόπιστα στοιχεία. Το ίδιο καθεστώς δεν πρόκειται να συνεχιστεί.

Θα δώσουμε τη μάχη για μια άλλη λογική, μακριά από τη σύμβαση του 1957, στην οποία προστρέχει πάντα ο ΟΑΣΘ», δήλωσε ο κ. Σπίρτζης.

«Όσοι έχουν στο μυαλό τους τη συνέχιση του ίδιου καθεστώτος εις βάρος των πολιτών της Θεσσαλονίκης και του ελληνικού δημοσίου να ξέρουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί το ίδιο μοντέλο», είπε ο κ. Σπίρτζης και συνέχισε «θέλω να ζητήσω πραγματικά συγνώμη για την ταλαιπωρία από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Θέλω να τους ζητήσω συγνώμη όχι μόνο για αυτό που έχει γίνει μέχρι σήμερα, αλλά και για αυτό που θα γίνει, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσουμε αυτή τη μάχη, για μία οριστική λύση στις αστικές συγκοινωνίες».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή ΕπιΚοινωνία της ΕΡΤ3


Πηγη: typosthes.gr
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ