Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Θα αλλάξουν.... την εικόνα των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας!

Η βούληση για κοινή δράση, ώστε να επιτευχθεί η αναβάθμιση των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών και να εξευρεθούν, το συντομότερο δυνατό, οι βέλτιστες λύσεις στα...
προβλήματα που αφορούν τις μετακινήσεις των πολιτών της πρωτεύουσας, εκφράστηκε από τον πρόεδρο του Δ.Σ του ΟΑΣΑ, Τάσο Ταστάνη και τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Γιώργο Γαβρίλη.

Κατά τη διάρκεια συνάντησής τους, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΟΑΣΑ και στην οποία παραυρέθηκαν τα μέλη της Μητροπολιτικής Επιτροπής Μεταφορών και Συγκοινωνιών της περιφέρειας Αττικής και ο διευθυντής του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΑ, έγινε εκτενής παρουσίαση για τη λειτουργία των έργων της τηλεματικής στα λεωφορεία και τρόλεϊ που εφαρμόζεται με επιτυχία από τον Απρίλιο και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, που θα ξεκινήσει σταδιακά από την 1η Ιανουαρίου 2017.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης τόνισε, πως τα δύο αυτά πρωτοποριακά έργα εκσυγχρονισμού θα αλλάξουν την εικόνα των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας και θα παρέχουν πολλές διευκολύνσεις στο επιβατικό κοινό.

Από την πλευρά τους, ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Γαβρίλης και τα μέλη της Μητροπολιτικής Επιτροπής Μεταφορών και Συγκοινωνιών της περιφέρειας Αττικής εκδήλωσαν την πρόθεσή τους για στενότερη συνεργασία με τον ΟΑΣΑ για την αντιμετώπιση των συγκοινωνιακών θεμάτων του λεκανοπεδίου.

Πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ