Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Η.Σ.Α.Π.

Επίσκεψη στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ  και συμφωνία συνεργασίας...


Το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ. επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Εργαζομένων ΗΣΑΠ και του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΣΤΑ.ΣΥ.

Το εργοστάσιο εδώ και περίπου τριάμισι χρόνια λειτουργεί υπό τον έλεγχο συνεταιρισμού των εργατοϋπαλλήλων της ΒΙΟΜΕ και στην διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησαν τα μέλη της Ένωσης Εργαζόμενων ΗΣΑΠ και του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΣΤΑ.ΣΥ.  έγινε πλήρης ενημέρωση για το εγχείρημα, τις δυσκολίες του και τις ανάγκες που υπάρχουν.

Στην διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Προσωπικού ΣΤΑ.ΣΥ. να στηρίξει τα προϊόντα του εργοστασίου (είδη καθαρισμού, σαπούνια κ.α.) και να αναπτυχθούν συνεργασίες ανάμεσα στα Σωματεία.

Η επίσκεψη στη ΒΙΟΜΕ έγινε στο πλαίσιο του ταξιδιού, που πραγματοποίησε η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στην διαδήλωση των συνδικάτων, που έγινε, το Σάββατο 10/9, με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Μια ημέρα νωρίτερα (9/9), ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων ΗΣΑΠ κ. Λευτέρης Ρενιέρης συμμετείχε από την πλευρά των Σωματείων της ΣΤΑ.ΣΥ στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Κυρίαρχο αίτημα που πρόβαλε η Ένωση ήταν η διατήρηση του Δημόσιου χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών.

Για τη Διοίκηση

Ο Πρόεδρος... Ε. Ρενιέρης
Ο Γεν. Γραμματέας... Π. Κοντογιάννης
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ