Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

«Ηλεκτρονικό Εισιτηρίο» του ΟΑΣΑ - Προϋπολογισμός 58.800.000 ευρώ!

Tην πεποίθηση ότι η παράδοση του έργου «ηλεκτρονικό εισιτήριο» στα μέσα μαζικής μεταφοράς, θα γίνει έγκαιρα και με τα βέλτιστα οικονομικά, διαχειριστικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά για το επιβατικό κοινό εξέφρασαν...
ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης και Γιάννης Σκουμπούρης αντίστοιχα και ο ομόλογός τους της LG Γιουνγκ Σουμπ Κιμ, κατά την διάρκεια συνάντησής τους

Με το έργο αυτό, το παραδοσιακό χάρτινο εισιτήριο θα αντικατασταθεί βαθμιαία από ηλεκτρονικές «έξυπνες κάρτες», οι οποίες θα διευκολύνουν σημαντικά την πρόσβαση των επιβατών στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Επίσης, θα επιτρέψει στον ΟΑΣΑ να εφαρμόσει ευέλικτη και δικαιότερη τιμολογιακή πολιτική για τις μετακινήσεις των κατοίκων του Λεκανοπεδίου Αττικής, αλλά και να περιορίσει δραστικά την εισιτηριοαποφυγή.

Η LG συμμετέχει κατά 50% στον ανάδοχο που υλοποιεί το έργο ΣΔΙΤ του «Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου» του ΟΑΣΑ, προϋπολογισμού 58.800.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το ελληνικό Δημόσιο κατά 49%, με πόρους του ΕΣΠΑ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, ο κ. Young Shub Kim τόνισε την σημασία του έργου για την εταιρεία του και ευχαρίστησε τον υπουργό για την συνεργασία του υπουργείου με όλους τους εμπλεκόμενους, με αποτέλεσμα την έγκαιρη και επιτυχή ολοκλήρωση του έργου.

Επίσης, διατύπωσε το ζωηρό ενδιαφέρον του ομίλου LG και για άλλα επενδυτικά σχέδια στην Ελλάδα.
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ