Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ενέργειες και Δράσεις για να λυθεί το πρόβλημα της λ/γ 235 στη Γ. Ζωγράφου

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο "η Ανεξάρτητη Παρέμβαση" έχει ασχοληθεί συστηματικά με το ζήτημα της λ/γ 235 και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην Γ. Ζωγράφου...


Ο εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Παρέμβασης στο ΔΣ, έχει διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα στην Δήμαρχο Ζωγράφου, Τ. Καφατσάκη, ενώ έχει θέσει το θέμα σε τουλάχιστον 5 συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης στο Δημοτικό Συμβούλιο κατατέθηκε από την Ανεξάρτητη Παρέμβαση κείμενο διαμαρτυρίας που υπογράφηκε από 205 οδηγούς του αμαξοστασίου Ελληνικού.

Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους ότι αυτό που ζητάμε από τη Δήμαρχο είναι να χωρίσει τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Γ. Ζωγράφου με οριοδείκτες (εύκαμπτα πλαστικά κολωνάκια) έτσι ώστε να μην μένει χώρος να παρκάρουν τα ΙΧ στις άκρες του δρόμου και να μπλοκάρουν την κυκλοφορία.

Μέχρι σήμερα η κ. Καφατσάκη δεν έδινε ξεκάθαρες απαντήσεις και προσπαθούσε να αναβάλει τη συζήτηση λέγοντας π.χ. «πρώτα να γίνει η νέα ασφαλτόστρωση και μετά θα μας πει η υπηρεσία που θα μπουν τα κολωνάκια», «πρώτα να γίνουν κάποιες αναπλάσεις….», «έχουμε παραγγείλει τα κολωνάκια αλλά έχουν καθυστερήσει», κλπ. Μας είπε μέχρι και ότι έχει ζητήσει μελέτη από το Πολυτεχνείο για το που θα μπουν τα κολωνάκια στη Γ. Ζωγράφου!

Στις αρχές Σεπτεμβρίου όταν συναντηθήκαμε ξανά με τη Δήμαρχο μας ενημέρωσε ότι δεν θα βάλει οριοδείκτες στη μέση του δρόμου (ανάμεσα στις δυο λωρίδες κυκλοφορίας) αλλά στις δυο άκρες. Της είπαμε ότι οι οριοδείκτες στις άκρες της Γ. Ζωγράφου υπήρχαν επί χρόνια και δεν έλυσαν ποτέ το πρόβλημα, αλλά δεν έδειξε να «συγκινείται»…

Στη συνέχεια η Ανεξάρτητη Παρέμβαση πήγε στον ΟΑΣΑ και ζήτησε να κάνει ο ίδιος ο ΟΑΣΑ αίτημα στην Δήμαρχο Ζωγράφου να μπουν οριοδείκτες ανάμεσα στις δυο λωρίδες κυκλοφορίας και όχι στις άκρες.

Ο ΟΑΣΑ ανταποκρίθηκε θετικά και έστειλε αυτό το αίτημα στο Δήμο Ζωγράφου μία βδομάδα αργότερα.

Συνάδελφοι, αν η Δήμαρχος Ζωγράφου αγνοήσει και το αίτημα του ΟΑΣΑ και η Γ. Ζωγράφου συνεχίσει να είναι εφιάλτης για τους οδηγούς, η επόμενη κίνηση πρέπει να είναι κινητοποίηση των οδηγών για διαμαρτυρία στο Δημαρχείο Ζωγράφου.
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ