Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ! - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΟΣΥ Α.Ε

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΟΣΥ ΑΕ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ!!!
ΕΜΕΙΣ ΟΙ 150 ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ 2014....

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ 2016 ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

• ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

• ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ  ΕΤΣΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΗΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ .

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ (ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ-ΠΑΙΔΙΑ-) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΟΔΗΓΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΑΝ !

• ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ (ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ , ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ! ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

•  ΜΑΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΑΝ ΣΤΟ INTERNET  ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ -ΟΥΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ-.ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.! ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ..(2 ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ. )

• ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΑΣ  ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΔΗΓΟΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΜΕ , ΑΡΑ  ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΕΥΩΝ! ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,ΔΑΣΚΑΛΟΙ,ΓΙΑΤΡΟΙ, ΩΣΤΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ  ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ..

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ 10 ΕΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ  ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ 15 ΕΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ  ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ.

ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΤ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΣ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙAIΡΕI ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ . ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΑΞΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ !!

ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ  ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΑΣΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΤΩΝΤΑΣ ΒΕΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 15/20 ΕΤΗ  ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΝΩ ΤΟΝ 50 ΕΤΩΝ ΚΑΙ  ΕΙΧΕ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΒΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

ΣΥΣΣΟΜΟΙ ΟΙ 150 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ  ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΥΚΕΩΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ..

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ ! ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ  ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ !

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

150 ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ  ΟΔΗΓΟΙ  της ΟΣΥ ΑΕ
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ