Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Συνεργασία του ΟΑΣΑ με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας

Δράσεις για την ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας θα υλοποιήσει ο ΟΑΣΑ σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας...

Στο πλαίσιο αυτό με ομόφωνη απόφασή του, το ΔΣ του ΟΑΣΑ ενέκρινε τη δωρεάν εκτύπωση μηνύματος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας σε δύο κωδικούς κανονικών εισιτηρίων και σε έναν κωδικό μισού εισιτηρίου, τα οποία θα αρχίσουν να πωλούνται από τον Σεπτέμβριο του 2016.

Επίσης, η διοίκηση του ΟΑΣΑ θα εξετάσει την δυνατότητα ικανοποίησης κάποιων αιτημάτων που υπέβαλε η πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, όπως η προβολή μηνυμάτων για την εθελοντική αιμοδοσία σε όψεις λεωφορείων και τρόλεϊ, από τις οθόνες του μετρό, των λεωφορείων και των τρόλεϊ και η οργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας σε κεντρικό σταθμό του μετρό καθώς και μετασκευή, εφοδιασμό με κατάλληλο εξοπλισμό και δρομολόγηση ενός λεωφορείου ως κινητή μονάδα εθελοντικής αιμοδοσίας.

Τις δράσεις παρουσιάσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης, με την πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, Χάρις Ματσούκα.

Πηγή: ΟΑΣΑ
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ