Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Οδηγός του ΟΑΣΑ, επιβάτης και σκύλος κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα... αλλά....

Το περιστατικό συνέβη στην γραμμή 054 όπου επιβάτης μπήκε με σκύλο στο λεωφορείο χωρίς φίμωτρο και ειδικό κλουβί, οι επιβάτες εξαγριώθηκαν και έκαναν παράπονα στον οδηγό...

Ο οδηγός κάλεσε την κυρία - επιβάτη με τον σκύλο μπροστά η οποία επέδειξε ένα χαρτί στον οδηγό ότι βάση νόμου επιτρέπεται η επιβίβαση.

Ο οδηγός της απάντησε ότι το χαρτί που έχει δεν λέει κάτι διαφορετικό από τον κανονισμό της εταιρίας και τον νόμο, δηλαδή ότι χρειάζεται λουρί και φίμωτρο.

Η επιβάτης εξαγριώθηκε και είπε ότι θα κάνει μήνυση στον οδηγό.

Το συμβάν ξεκίνησε στο ΡΕΞ και το όχημα ακινητοποιήθηκε στην πλατεία Λαυρίου όπου και κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας διότι η κυρία ήθελε να κάνει μήνυση στον οδηγό.

Οδηγός και επιβάτης βρέθηκαν στο τμήμα εκεί έγινε ανάκριση των δυο ξεχωριστά και κατ’ αντιπαράσταση.

Όταν της ανακοινώθηκε της κυρίας με τον σκύλο ότι θα πρέπει να μείνει μέσα ως αύριο το πρωί όπου θα πάει στον εισαγγελέα ως αρμόδιος να ερμηνεύσει τον νόμο για το ποιος έχει δίκιο ή άδικο στην προκειμένη περίπτωση, η κυρία αποχώρησε χωρίς να υποβάλλει μήνυση και επιφυλάχτηκε κάθε νόμιμου δικαιώματός της όταν μετά από 10 ημέρες πάρει το δελτίο συμβάντων από την αστυνομία.

Το ίδιο έκανε και ο συνάδελφος Μ. Θ. από το αμαξοστάσιο βοτανικού!

Στο σημείο έσπευσαν δυο συνδικαλιστές σε συμπαράσταση του οδηγού

Πηγη: citybus-driver
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ