Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Περιμένοντας το 416 με καύσωνα και να μην έρχεται!...

Με γλαφυρότητα περιγράφει αναγνώστρια του myxolargos.gr την εμπειρία της περιμένοντας το λεωφορείο 416 κάτω από τον καυτό ήλιο του καύσωνα στη 17ης Νοεμβρίου....


Να σημειώσουμε ότι κατά καιρούς Δημοτικοί Σύμβουλοι φέρνουν το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο ρωτώντας το Δήμαρχο για τις ενέργειες του.

Ο ίδιος δυστυχώς εμφανίζεται απογοητευμένος και δηλώνει ότι δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να κάνει ώστε να πιέσει τον ΟΑΣΑ.

"ΔΗΜΑΡΧΟΣ και ΟΑΣΑ - 416!!! Τη Παρασκευή (17/6) το πρωί, περίμενα το 416 σε στάση της 17ης Νοέμβρη!

ΦΥΣΙΚΑ και το λεωφορείο ΑΡΓΗΣΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!!!

Το γεγονός και μόνο πως περίμενα μέσα στην ΑΦΟΡΗΤΗ ΖΕΣΤΗ, έκανε τα νεύρα μου κρόσσια!!! Μπαίνοντας στο λεωφορείο πήγα κατευθείαν στον οδηγό να τον ρωτήσω ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ καθυστέρησε το λεωφορείο????

Ο οδηγός, ένας νέος άνθρωπος, πολύ ευγενικά με ενημέρωσε πως αυτό συμβαίνει διότι ο ΟΑΣΑ βάζει μόνο ΕΝΑ λεωφορείο για να εξυπηρετεί ΟΛΑ τα δρομολόγια, πράγμα που φυσικά είναι αδύνατον!!!!

Με συμβούλεψε να καλέσω στον ΟΑΣΑ και να κάνω παράπονα....αλλά ακόμα καλύτερα, να τηλεφωνήσω στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ και να κάνω παράπονα και εκεί, καθώς ο Δήμαρχός μας, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ να κάνει ο ίδιος παράπονα στον ΟΑΣΑ και να ζητήσει στη γραμμή 416 να υπάρχουν ΔΥΟ λεωφορεία, ώστε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΙΑ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!!!

Μακάρι να γίνει κάτι σχετικά!!!! Γιατί αυτή η κατάσταση με το 416 έχει γίνει ΑΦΟΡΗΤΗ!!! Αναρωτιέμαι αλήθεια....τα ίδια προβλήματα έχουν στου Παπάγου με λεωφορείο 418????????

Πηγη: myxolargos.gr
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ