Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Α. Κασιμέρης : «Το λεωφορείο είχε 15 επιβάτες όταν πυρπολήθηκε» [video]

«Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό τώρα, σε έναν δρόμο σαν την Πατησίων», ανέφερε ο Απόστολος Κασιμέρης, μέλος του ΔΣ του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΑ, για τις φωτιές από μολότοφ,τα ξημερώματα, σε τρόλεϊ και λεωφορείο στην Πατησίων...


Ο κ. Κασιμέρης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του mega, ανέφερε ότι στο τρόλεϊ δεν υπήρχαν επιβάτες, αλλά στο λεωφορείο, το οποίο επίσης κάηκε ολοσχερώς, βρίσκονταν 15 επιβάτες.Οι άγνωστοι κατέβασαν τον οδηγό του τρόλεϊ και πέταξαν μολότοφ στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ στο λεωφορείο κατέβασαν με τη βία τους επιβάτες, έσπασαν τα τζάμια και στη συνέχεια πέταξαν μολότοφ στο κάθισμα του οδηγού.

«Αυτό πρέπει να είναι το 5ο ή 6ο τρόλεϊ που καίνε, συν ότι έχουν επιχειρήσει να κάψουν και δικά μας λεωφορεία», σχολίασε ο κ. Κασιμέρης.

«Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό τώρα, σε έναν δρόμο σαν την Πατησίων», τόνισε και συμπλήρωσε: «Εκεί πέρα θέλει ή να γίνει αλλαγή σχεδιασμού από τον ΟΑΣΑ, που για μένα δεν πρέπει να γίνει αυτό, ή να υπάρχει αστυνόμευση στην περιοχή. Κινδυνεύει ο κόσμος, κινδυνεύουν επιβάτες».«Στάχτη» λεωφορείο και τρόλεϊ μετά τα επεισόδια στην Πατησίων

Με βόμβες μολότοφ, άγνωστοι έκαψαν, μετά τα μεσάνυχτα, λεωφορείο και τρόλεϊ, που κινούνταν έξω από το Πολυτεχνείο, στην οδό Πατησίων. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στην περιοχή.

Μόλις εμφανίστηκαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, οι άγνωστοι άρχισαν να πετούν εναντίον τους βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα αντικείμενα, ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ «απάντησαν» με περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου - λάμψης.  Παράλληλα, κάποιοι άλλοι πετούσαν προς τους αστυνομικούς βόμβες μολότοφ, μέσα από τον χώρο του Πολυτεχνείου.

Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ