Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Παρκάρισμα για βραβείο οδηγικής "Γαϊδουριάς" στο Χαλάνδρι!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασυνείδητοι οδηγοί κλείνουν με το παρκάρισμά τους κεντρικούς -και όχι μόνο- δρόμους του Χαλανδρίου, παρεμποδίζοντας τη διέλευση πεζών και οχημάτων...

Το νέο περιστατικό με το "επικό" παρκάρισμα συνέβη στην οδό Αγίου Γεωργίου, στην πλατεία Δούρου στο Χαλάνδρι, με διερχόμενους να προσπαθούν να μετακινήσουν το αυτοκίνητο για να ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία.

Οι φωτογραφίες και το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκαν το Σάββατο 14/5 από χρήστρια του facebook στην ομάδα gaidarosamolitos:  

"Σήμερα μεσημέρι στο Χαλάνδρι -το πιο μεγάλο εμπορικό κέντρο των Β. Προαστίων- σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του, οδ. Αγ. Γεωργίου όπου συναντά την πλατεία Δούρου.

Εκτυλίχθηκε ένα επεισόδιο που είχα ΠΟΛΛΑ χρόνια να δω, από όταν έμενα κέντρο (υποθέτω πως εκτυλίσσεται ακόμη αλλά εμείς των Β.Π. είμαστε στον κόσμο μας!).

ΠΟΣΗ γαϊδουριά πρέπει να έχει κανείς για να παρκάρει στο κεντρικότερο σημείο κλείνοντας και πεζούς και λεωφορείο? Δημιουργήθηκε φυσικά ουρά χιλιομέτρων, μαζεύτηκε κόσμος, κλήθηκε η τροχαία αλλά μέχρι που έφυγα και είχαν πάρει το αυτοκίνητο δεν είχε φτάσει! ΣΕ ΤΙ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ!".
Αναγνώστης

Παρκάρισμα …για Όσκαρ στο Χαλάνδρι!

Έχουμε δει ευφάνταστους τρόπους να αφήνει κανείς το αυτοκίνητό του σε όποιο σημείον τον εξυπηρετεί καλύτερα, όμως αυτό ίσως ξεπερνά κάθε προηγούμενο...
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ