Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Έσπασαν στο ξύλο οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΑ!

Ένα ακόμα περιστατικό συνέβη σήμερα το απόγευμα στις 19:30 στην αφετηρία του 237 (Άνω Ηλιούπολη - Στ. Δάφνης) με θύμα οδηγό αστικού λεωφορείου...

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες στην αφετηρία του 237 βρισκόταν 3 αρθρωτά λεωφορεία με αποτέλεσμα να έχει μπλοκάρει για λίγο ο δρόμος που περνάει εντός της αφετηρίας.

Τα δύο αρθρωτά λεωφορεία που το ένα από αυτά είχε ο συνάδελφος ήταν παρκαρισμένα στην εσοχή δεξιά της αφετηρίας ενώ το τρίτο που θα έφευγε είχε κλείσει τον δρόμο καθώς δεν χωρούσε λόγο του όγκου τους.

Να σημειώσουμε ότι παράπλευρα από την αφετηρία υπάρχει παράδρομος ο οποίος παρακάμπτει την αφετηρία και επίσης κατευθύνεται και προς το parking του τένις !

Αφετηρια 237


Πίσω από το λεωφορείο που θα ξεκινούσε εντός λίγων λεπτών ήταν δύο ΙΧ το ένα με οδηγό μία γυναίκα το οποίο είχε περάσει ήδη στον παράδρομο που όπως είπαμε παρακάμπτει την αφετηρία ενώ το άλλο με οδηγό έναν άνδρα ήθελε να περάσει αναγκαστικά από εκεί!

Ο κύριος αυτός εξαγριωμένος ζητούσε επίμονα να του αδειάσουν τον χώρο ενώ η γυναίκα, του? που είχε σταματήσει στον παράδρομο, φωτογράφιζε τους συνάδελφους και τα λεωφορεία  .... ο συνάδελφος της είπε ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνει καθώς δεν έχει κανένα δικαίωμα να φωτογραφίζει πρόσωπα, τότε ο άντρας επιτέθηκε στον συνάδελφο τον χτύπησε και έφυγε !

Ο συνάδελφος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, με έντονους πόνους στο στήθος, στον αυχένα και στο χέρι, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μαζί του είναι ο συνδικαλιστής Μπάμπης Υφαντής όπου από την πρώτη στιγμή προσέτρεξε δίπλα του και βοήθησε τον συνάδελφο στη διεκπεραίωση τις διαδικασίας και των απαραίτητων εγγράφων.

Στην συγκεκριμένη αφετηρία δημιουργούνται πάρα πολλά προβλήματα καθώς τα ΙΧ παρκάρουν συνεχώς στην θέση των λεωφορείων χωρίς να υπολογίζουν κανέναν ! Άλλωστε δεν τους ενοχλεί κανένας καθώς η συγκοινωνία δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα για την πολιτεία !

Δεν συζητάμε καν για Δημοτική Αστυνομία και τροχαία ....

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά, όλοι δρουν ανεξέλεγκτα και γενικά κάνουν ότι θέλουν, η εταιρία και η πολιτεία πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προστατέψουν τους οδηγούς που δίνουν μάχη καθημερινά για να παρέχουν συγκοινωνία στους συμπολίτες τους.

Είναι ένα ακόμα περιστατικό εναντίον οδηγού λεωφορείου που το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα δει το φως της δημοσιότητας όπως τις προάλλες που το περιστατικό (με τον σκύλο οδηγό τυφλών) ήταν εναντίον του οδηγού και έγινε σχεδόν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων!

Φωτο αρχείου

Πηγη: citybusdrivers
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ