Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Eλαστικά αμφιβόλου ποιότητας στα λεωφορεία και τρόλεϊ του ΟΑΣΑ!

Τα τελευταία χρόνια οι Ο.ΣΥ και γενικότερα τα υπουργεία Υποδομών και Ανάπτυξης προτιμούν να προμηθεύονται για να κυκλοφορούν τα λεωφορεία και τρόλεϊ της Αττικής με ελαστικά αμφιβόλου ποιότητας...

Παροτι οι κρατικοί φορείς ισχυρίζονται οτι τα ελαστικά πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και πιστοποιήσεις, η πράξη μέσα απο την καθημερινότητα άλλο μαρτυρά!

Η καταγγελία στην οποία στηρίχθηκε το έγγραφο της Ανεξάρτητης Παρέμβασης ειναι μια απο τις πολλές που έχουμε δεχθεί το τελευταίο διάστημα.

Καλουμε τη διοίκηση της ΟΣΥ να εξετάσει την καταλληλότητα των ελαστικών INFINITY και να διασφαλίσει οτι δεν κινδυνεύει η ασφάλεια επιβατών, πεζών, οδηγών από την χρήση τους.

Υπενθυμιζουμε την προ διετίας υπόθεση παραποίησης πιστοποιητικών των ελαστικών BOTO προκειμένου να επιλεγούν, και η οποία κόστισε ακριβά στην εταιρία μας.

Και επιτέλους θα πρεπει κάποια στιγμή να σκεφτούν οι υπεύθυνοι, οτι σε επιλογές και αγορές που έχουν σχέση με την δημόσια ασφάλεια η χαμηλότερη τιμή δεν πρεπει να είναι κριτήριο επιλογής.

Αληθεια, θα «φόραγε» κανείς απο τους δημόσιους λειτουργούς που τα  επιλέγουν τα συγκεκριμένα ελαστικά στα προσωπικά τους αυτοκίνητα ή μοτοσικλέτες;

Πηγη: Ανεξάρτητη Παρέμβαση
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ