Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ: Συγκέντρωση ειδών για τους πρόσφυγες

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ
Οι πρωτοφανείς προσφυγικές ροές, που καλείται να διαχειριστεί η χώρα μας, αποτελούν ένα τεράστιο ανθρωπιστικό ζήτημα, με το οποίο....
δοκιμάζονται οι αξίες του ελληνικού και του ευρωπαϊκού πολιτισμού, που είχε και έχει στον επίκεντρο τον Άνθρωπο. Γι’ αυτό τον λόγο, πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες σε αυτή τη προσπά-θεια, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Έτσι η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ σε συνεργασία με το Σωματείο Συνταξιούχων ΗΣΑΠ και τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό ΣΤΑΣΥ θα συνδράμουν, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για να συγκεντρώσουν αναγκαίο υλικό για τους πρόσφυγες, που φτάνουν στο λιμάνι του Πειραιά ή διαμένουν σε Κέντρα Φιλοξενίας στην Αττική.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίστηκε να συγκεντρωθούν χρήματα από τα ταμεία της Ένωσης, του Σωματείου Συνταξιούχων ΗΣΑΠ και του Προμηθευτικού  Συνεταιρισμού  ΣΤΑΣΥ.  Με τα  χρήματα αυτά θα αγοραστούν από τον  Προμηθευτικό  Συνεταιρισμό  ΣΤΑΣΥ  αναγκαία είδη.

Επίσης ενημερώθηκαν όλοι/ όλες οι εργαζόμενοι/ εργαζόμενες ώστε αν επιθυμούν να προσφέρουν είδη, από αυτά που περιλαμβάνονται στη διαρκώς ανανεωνόμενη λίστα της Περιφέρειας Αττικής, που έχει δημιουργήσει δομή για τη συγκέντρωση και διανομή όλου του υλικού για την Αττική.

Για τη Διοίκηση

Ο Πρόεδρος:  Ε. Ρενιέρης
Ο Γεν. Γραμματέας:  Π. Κοντογιάννης   

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΕΔΡΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΜΕΓΑΡΟ Η.Σ.Α.Π. ΠΕΙΡΑΙΑ)
ΠΛΑΤ. ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ 1           
ΤΗΛ  210. 41.19.965 –210. 41.79.482
FAX: 210.41.26.322
http//www.isap-union.gr   
E- mail: info@isap-union.gr & isapunion@stasy.gr
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ