Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Άλλος Θεός στο Α/Σ Πειραιά… Θέλετε άδεια; Mαντέψετε πότε θα την πάρετε!

ΠΡΟΣ.... ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ,  Κο ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ....

Κοινοποίηση Δ/ΝΤΗ Δ/ΝΣΗΣ  ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ  Ο.ΣΥ Α.Ε  Κο  ΔΗΜΗΤΡΗ  ΜΩΡΑΪΤΗ

Θέμα: Ανακοίνωση προγραμματισμού κανονικών αδειών 2016.

Σας καταγγέλλουμε ότι μέχρι εχτές 01/02/2016, δεν είχαν αναρτηθεί  οι πίνακες με τις κανονικές άδειες των οδηγών για το έτος 2016 στο αμαξοστάσιο Πειραιά. Είναι και το μόνο αμαξοστάσιο που συμβαίνει.

Αυτό έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση και τις δίκαιες διαμαρτυρίες των συναδέλφων μας, οι οποίοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον οικογενειακό τους προγραμματισμό, αφού δεν γνωρίζουν εγκαίρως αν οι επιλογές που αιτήθηκαν για την χορήγηση της κανονικής τους άδειας, εγκρίθηκαν ή όχι.

Οι συνάδελφοι μας μαθαίνουν μήνα, μήνα (!) αν είναι αδειούχοι, συνήθως από τον ατομικό προγραμματισμό βαρδιών (!) με αποτέλεσμα να βρίσκονται αιφνιδιασμένοι, απροετοίμαστοι και προ τετελεσμένων!

Παρακαλούμε μεριμνήστε ώστε να αναρτηθούν άμεσα οι πίνακες με τις κανονικές άδειες των οδηγών για το 2016 στο αμαξοστάσιο Πειραιά, επίσης να μας ενημερώσετε αν υπάρχουν ευθύνες και από ποιους, για αυτή την πρωτοφανή ''κωλυσιεργία'' που έχει αναστατώσει την εργασιακή και οικογενειακή ειρήνη, εκατοντάδων εργαζομένων, σε ολόκληρο αμαξοστάσιο.

Παναγιώτης Σκοκέας – Χρήστος ΤόλιαςΠηγη:  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΥ
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ