Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Καμία δέσμευση του υπουργού Μεταφορών - Ο Σπίρτζης απάντησε αρνητικά

Καμία δέσμευση δεν αναλαμβάνει η συγκυβέρνηση στα αιτήματα των εργαζομένων στις συγκοινωνίες...
όπως έγινε καθαρό και στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη μεταξύ των συνδικάτων αστικών συγκοινωνιών Αθήνας και Θεσσαλονίκης και του ΟΣΕ με τον υπουργό Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη που έγινε στο πλαίσιο στάσης εργασίας των εργαζομένων από τις 11 π.μ. ως τις 4 μ.μ. Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη συνάντηση που δέχθηκε να κάνει το υπουργείο και αυτή λόγω της πίεσης που ασκήθηκε από την κινητοποίηση που έκαναν οι εργαζόμενοι παράλληλα με τη συνάντηση.

Ο υπουργός απάντησε αρνητικά στα αιτήματα για μείωση της τιμής των εισιτηρίων, προσλήψεις προσωπικού και την επαρκή επιχορήγηση των μέσων με σκοπό την αγορά ανταλλακτικών και τη συντήρηση των οχημάτων.

Αντέταξε την πιθανότητα η βαριά συντήρηση να γίνεται από τις υποδομές της Αστυνομίας και του Στρατού χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις. Είπε ακόμα ότι ο έλεγχος των εισιτηρίων μπορεί να διεξάγεται και από τους οδηγούς παράλληλα με την εργασία τους!

Όπως σημειώνει η Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ, όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν την ανάγκη για απεργιακό ξεσηκωμό και τη συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης όλων των εργαζομένων του κλάδου, ανεξάρτητα από τις όποιες αποφάσεις έχουν πάρει συνδικαλιστικές πλειοψηφίες για στάσεις εργασίας.

Συνδικαλιστές πήγαν στην συνάντηση με τον Σπίρτζη… και τους ειρωνεύονταν! [video]

Τα χάλια του τα μαύρα…  ποιο χάλια ΔΕΝ  γίνετε!...
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ