Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Γροθιά στην πλουτοκρατία! - Επιτέλους μια αριστερή απόφαση από την κυβέρνηση!

Χτύπημα στους «προύχοντες» η αύξηση στα εισιτήρια των ΜΜΜ!!! Ο Νίκος Συρίγος υποκλίνεται…


Εντάξει. Τελείωσε το παραμύθι. Όσο έκαναν κράτει ο Αλέξης και ο Πάνος, έκαναν. από εδώ και πέρα θα δείτε τι σημαίνει αριστεροακροδεξιά διακυβέρνηση.

Τώρα θα δουν οι έχοντες και κατέχοντες τι εστί βερίκοκο.

Όχι ήταν που θα έκαναν πίσω ο Τσίπρας και ο Καμμένος και δεν θα χτύπαγαν την πλουτοκρατία και τη διαπλοκή. Ρε θα τους τελειώσουν! Κεφάλι δεν θα σηκώνουν οι διαπλεκόμενοι μόλις τελειώσουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μαζί τους.

Ο πόλεμος έχει ήδη κηρυχτεί και δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο. Όλα ή τίποτα θα τα παίξουν πλέον οι δύο πολεμιστές του φωτός για να ξεμπερδεύουν με το παλιό.

Πρώτη κίνηση για να χτυπήσουν την μεγαλοαστική τάξη η αύξηση των εισιτηρίων στα ΜΜΜ. Όχι παίζουμε… Από 1.20 ευρώ στο 1.40 με τη μία, για να μάθουν όλοι αυτοί οι γάπηδες που στέκονται κάθε μέρα στη στάση για να πάρουν το λεωφορείο μεταμφιεσμένοι σε φτωχαδάκια.

Δεν χαμπαριάζει από αυτά ο Αλέξης κι ο Πάνος. Κι ας έλεγε ο Σπίρτζης ότι και στο 30% να φτάσει ο ΦΠΑ δεν θα γίνουν αυξήσεις στα εισιτήρια των ΜΜΜ. Το πήρε πάνω του ο Τσίπρας και τα αύξησε για να δείξει σε όλους ότι δεν κάνει πίσω…

Μόνο μπράβο αξίζουν σε αυτή την κυβέρνηση που μέρα με τη μέρα βοηθάει τους Έλληνες σε αυτή την άσκηση… αυτογνωσίας και συγκέντρωσης. Πόσο πια να αντέξεις να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο και να φωνάζεις «είμαι βλάκας»; Απάνω τους Αλέξη…

Πηγη: onsports.gr
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ