Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Λεωφορείο για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν τα αυξημένα εισιτήρια παρουσίασε ο ΟΑΣΑ

Ενα νέο λεωφορείο για όσους πολίτες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις πρόσφατες αυξήσεις στα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς παρουσίασε σήμερα ο ΟΑΣΑ!...


Σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον υφυπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Τάσος Ταστάνης, ανακοίνωσε ότι τα νέα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν μέσα στο επόμενο δίμηνο στους δρόμους της Αθήνας και, στη συνέχεια, σε άλλες πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα.
«Σε συνεργασία με την κυβέρνηση, εγκαινιάζουμε ένα νέο λεωφορείο που απευθύνεται τόσο στους κοινωνικά αδύναμους όσο και τους φίλους της γυμναστικής».

Όπως είπε, το λεωφορείο, που κινείται αποκλειστικά με πετάλια, έχει πολλά πλεονεκτήματα αφού θα πηγαίνει πιο γρήγορα αν οι επιβάτες του είναι νεαρής ηλικίας, βιάζονται να πάνε στη δουλειά ή όταν βρίσκεται σε κατηφόρα.

Έκπτωση 50% θα έχουν και όσοι κρέμονται από τον προαστιακόΠαράλληλα το λεωφορείο θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση mountain για τους κακοτράχηλους δρόμους της ελληνικής επαρχίας.

Αντίστοιχες ενέργειες για την ανακούφιση των οικονομικά ασθενέστερων ανακοίνωσε και ο ΟΣΕ, ο οποίος θα επιτρέψει σε επιβάτες του Προαστιακού να κρέμονται εξωτερικά από τα τρένα με έκπτωση 50%, αλλά και ο ΗΣΑΠ και το Μετρό που θα έχουν σε κάθε συρμό ένα εκπτωτικό βαγόνι, στο οποίο οι επιβάτες θα στοιβάζονται οριζόντια για εξοικονόμηση χώρου.

Το άρθρο είναι χιουμοριστικό… και το διαβάσαμε στο: tovatraxi.com
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ