Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Πρωτοφανές περιστατικό σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ! - Βουλευτής καταδίωξε αλλοδαπούς που έκλεψαν βαλίτσα !

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην αφετηρία των λεωφορείων στην πλατεία Συντάγματος, στην οδό Όθωνος, απέναντι ακριβώς από τη Βουλή...


Ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς βγαίνοντας από τη Βουλή είδε δύο αλλοδαπούς να βγαίνουν τρέχοντας από ένα λεωφορείο που είχε προορισμό το αεροδρόμιο, έχοντας κλέψει προηγουμένως μία βαλίτσα από έναν Ασιάτη τουρίστα, ο οποίος πρόλαβε βγήκε από το λεωφορείο και άρχισε να τους κυνηγά, τους έφτασε, χωρίς όμως να μπορεί να τους πάρει τη βαλίτσα, αφού ήταν ένας εναντίον δύο.

Όταν ο βουλευτής αντιλήφθηκε το συμβάν παρενέβη, πλησίασε τους ληστές, τους απώθησε, εκείνοι πανικοβλήθηκαν και το έβαλαν στα πόδια, σώζοντας τελικά τη βαλίτσα.

Το περιστατικό όμως είχε συνέχεια… Οι δύο αλλοδαποί έφυγαν τρέχοντας κατηφορίζοντας την οδό Ερμού. Ο κ. Αμυράς τούς ακολούθησε τρέχοντας από πίσω τους και αφού προηγουμένως είχε ειδοποιήσει την αστυνομία.

Αρκετά χαμηλά στην Ερμού, κοντά στην Καπνικαρέα, οι δύο ληστές χάθηκαν ανάμεσα στο πλήθος, ωστόσο ο κ. Αμυράς είχε δώσει την περιγραφή τους στην αστυνομία, με αποτέλεσμα δύο «Ζητάδες» να τους εντοπίσουν μέσα στα στενά. Αφού τους συνέλαβαν, ειδοποίησαν τον κ. Αμυρά ο οποίος στη συνέχεια τους αναγνώρισε.

Ακολούθως μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση, ενώ οι δύο αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο.

ΔΕΙΤΕ  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!

Πηγη: MasterNews.gr

Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ