Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Επιβάτης πέταξε χειροβομβίδα σε οδηγό λεωφορείου!

Πού να μην σταμάταγε και καθόλου!

Πέταξε χειροβομβίδα στον οδηγό του λεωφορείου επειδή δεν σταμάτησε ακριβώς μπροστά στη στάση...

 Ένας 77χρονος συνταξιούχος εξαγριώθηκε επειδή ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε το όχημα λίγα μέτρα πιο πέρα από το σημείο όπου βρισκόταν η στάση κι εκείνος στεκόταν κι έτσι αποφάσισε την επόμενη φορά που θα έπαιρνε λεωφορείο να του δώσει το μάθημά του.

Πώς; Πήγε μπροστά στον οδηγό και του πέταξε μια χειροβομβίδα παλαιάς τεχνολογίας, η οποία για καλή τύχη όλων δεν έσκασε παρά μόνο κάποιοι καπνοί προέκυψαν από την εκπυρσοκρότηση του πυροκροτητή.

Τότε ο εξαγριωμένος οδηγός κι οι υπόλοιποι επιβάτες του λεωφορείου ακινητοποίησαν το συνταξιούχο μέχρις ότου φτάσουν οι αστυνομικοί.

Όλα αυτά συνέβησαν στην Κίνα με την Αστυνομία να δηλώνει ότι ο 77χρονος κρατούσε τη χειροβομβίδα για χρόνια στο κελάρι του κι ότι σκόπευε να σκοτώσει τον οδηγό από εκδίκηση και μαζί με αυτόν να πεθάνει κι εκείνος.Στη δίκη του ο Wang εξέφρασε το θυμό του επειδή ο οδηγός δεν είχε σταματήσει ακριβώς στη στάση του λεωφορείου την προηγούμενη φορά.

«Του παραπονέθηκε κι αυτός με προσέβαλε και ως εκ τούτου πήρα την χειροβομβίδα μαζί μου, προκειμένου να έπαιρνα την εκδίκησή μου την επόμενη φορά που θα τον συναντούσα».

Μάλιστα, είπε ότι είχε κάνει πέντε διαδρομές με το λεωφορείο μέχρι να πετύχει τον οδηγό που τον είχε προσβάλει.

Ο δικηγόρος του Wang ζήτησε επιείκεια, επικαλούμενος την ηλικία και την κακή υγεία του Wang και τονίζοντας ότι πρόκειται για την πρώτη φορά που έχει μπλεξίματα με το Νόμο.

Το δικαστήριο διέκοψε και θα αποφασίσει ποια θα είναι η ποινή που θα επιβληθεί στον 77χρονο σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Πηγη: newsonly.gr
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ