Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε τι ετοιμάζεται να κάνει ο ΗΣΑΠ στον σεκιουριτά που την "έπεσε" σε μετανάστη!

Θα το πληρώσει πολύ ακριβά!...

Καταδικάζει ο ΗΣΑΠ τον υπάλληλο σεκιούριτι που προσπάθησε να κατεβάσει από τον ηλεκτρικό Αφρικανό μετανάστη λόγω της βαλίτσας που κουβαλούσε μαζί του την ώρα που ο συρμός ήταν άδειος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΣΤΑ.ΣΥ,  καταδικάζεται το περιστατικό και σημειώνει ότι σκοπεύει να κινηθεί και νομικά κατά της εταιρείας σεκιούριτι καθώς παραβιάστηκαν τα μεταξύ τους συμφωνηθέντα ενώ ζητά και την αντικατάσταση του εν λόγο υπαλλήλου.

Η απάντηση της ΣΤΑΣΥ για την προκλητική συμπεριφορά υπαλλήλου σεκιούριτι στον ΗΣΑΠ

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση της εταιρείας «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.» (ΣΤΑΣΥ ΑΕ) καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης (security), της εταιρείας JCB με την οποία συνεργαζόμαστε, κατά αλλοδαπού επιβάτη, το βράδυ της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, στο σταθμό «Κηφισιά» της γραμμής 1 του δικτύου μας.

Παράλληλα, η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου υπαλλήλου από το δίκτυό της και κινεί, επίσης άμεσα, τη διαδικασία ενεργοποίησης των ρητρών που προβλέπονται στη σύμβαση με την εταιρεία security JCB και αφορούν την ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας των «Σταθερών Συγκοινωνιών» εξ αιτίας της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της”.

Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ