Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Ανοιχτή Σύσκεψη - ενημέρωση για το ασφαλιστικό [video]

Σε ανοιχτή σύσκεψη για τις εξελίξεις στην κοινωνική ασφάλιση προχώρησαν οι γραμματείες ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ και ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ του ΠΑΜΕ προκειμένου...
όχι μόνο να ενημερώσουν τους συναδέλφους για τις νέες ανατροπές που απεργάζεται η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για λογαριασμό του κεφαλαίου αλλά και να συμβάλλουν με αυτόν το τρόπο στη δημιουργία απεργιακού κλίματος καθώς μόνο με μαζικούς αγώνες, με τη κλιμάκωση τους μπορούμε να βάλουμε φρένο στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης.

Το θέμα άνοιξε με την ομιλία του το στέλεχος του ΠΑΜΕ Θωμάς Κατσαμπάς με μία αναλυτική επεξήγηση των ανατροπών που περιλαμβάνονται στα σχέδια της συγκυβέρνησης.

Κατόπιν το λόγο πήρε ο Πέτρος Παναγούλιας από την γραμματεία σιδηροδρομικών μεταφέροντας πλούσια πείρα από το κλίμα που επικρατεί στον κλάδο ενόψει των αντιασφαλιστικών ανατροπών αλλά και της ιδιωτικοποίησης που αντιμετωπίζουν.

Τέλος την σύσκεψη έκλεισε ο Γιάννης Κιούσης από την γραμματεία αστικών συγκοινωνιών συνοψίζοντας τα βήματα που πρέπει να γίνουν από το ταξικό κίνημα προκειμένου ο κλάδος να πάρει θέση μάχης γιατί οι ανατροπές στο ασφαλιστικό πρέπει να θεωρούνται από τους εργάτες αιτία πολέμου!Πηγη: das-oasa.gr
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ