Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Ορισμός ημερομηνίας για τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης

Με αφορμή και αιτία το νέο ασφαλιστικό που...
καταργεί και ισοπεδώνει κεκτημένα δεκαετιών, δημιουργείται από τους επαγγελματικούς κλάδους, από τον ίδιο το Λαό, ένα ευρύ μέτωπο αντίστασης απέναντι στα σχέδια των Τροϊκανών επικυρίαρχων και της ντόπιας πλήρως υποταγμένης στα εν λόγω σχέδια συγκυβέρνησης.

Από αυτό το μέτωπο το ιστορικό μας Συνδικάτο δεν μπορεί να λείπει. Έχουμε χρέος να συνασπιστούμε με όλες τις ομάδες εργαζομένων στον αγώνα που δίνεται για την ανατροπή της μνημονιακής βαρβαρότητας, που επιφέρει την κοινωνική εξαθλίωση.

Γι αυτό σας καλούμε να συγκαλέσετε Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα: Ορισμό ημερομηνίας Γενικής Συνέλευσης. Εκεί αφού ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας, όλοι μαζί θα αποφασίσουμε ποια πρέπει να είναι η στάση μας και πως πρέπει να αντιδράσουμε απέναντι στις επιθέσεις που δεχόμαστε σαν κλάδος και σαν κομμάτι της κοινωνίας.

Οι συνάδελφοι μας τόσο στην απεργία στις 12/11/2015 όσο και στην τελευταία στις 3/12/2015 με την μαζική τους συμμετοχή, ξεπέρασαν τις αποφάσεις του Δ.Σ για στάσεις εργασίας και απέδειξαν την διάθεση τους για αντίδραση.

Η προκηρυχθείσα για της 4 Φλεβάρη Πανεργατική απεργία μπορεί να είναι το ορόσημο και η αφετηρία για μια νέα αρχή, φτάνει οι αποφάσεις να έχουν παρθεί δημοκρατικά και συλλογικά, γι αυτό προτείνουμε ως ημέρα διεξαγωγής της Γενικής μας Συνέλευσης την Δευτέρα 1η Φλεβάρη.

Αθήνα 22/01/2016
Προς Πρόεδρο - Λ. Σκούλο
Γραμματέα - Κ. Σιορίκη

Κοινοποίηση
Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου
Θέμα: Ορισμός ημερομηνίας για τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης.

Παναγιώτης Σκοκέας – Χρήστος Τόλιας

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΥ – ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΛΗ


Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ