Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Θέλεις τουαλέτα; Η Ο.ΣΥ σου δίνει έγγραφο… και ΨΑΞΕ να την βρεις!

Προς Πρόεδρο - Λ. Σκούλο
Γραμματέα - Κ. Σιορίκη
Κοινοποίηση Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου....


Θέμα: Έκδοση Ανακοίνωσης για την Λ/Γ 750.

Στη Λ/Γ 750 ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΝΙΚΑΙΑ την Παρασκευή ημέρα Λαϊκής Αγοράς αλλάζει το Τέρμα, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι μας να μην έχουν πουθενά τουαλέτα.

Έχουμε επανειλημμένως θέσει το θέμα στην ΟΣΥ, η οποία προσωρινά είχε τοποθετήσει τουαλέτα στην αφετηρία, λύνοντας εν μέρει το πρόβλημα, αφού την είχε πάρει από το Τέρμα (!) όμως για κάποιον λόγο που γνωρίζουν οι ίδιοι, την επανέφερε πίσω, επαναφέροντας και την καθολικότητα του προβλήματος.

Η λύση που έχει βρει τώρα η εταιρεία, είναι να χορηγεί στους συναδέλφους έγγραφο (!) με τις οδούς που οδηγούν από την Αφετηρία της Λ/Γ 750,στην πλησιέστερη Αφετηρία όπου υπάρχει τουαλέτα, αυτή του Β15, ώστε οι έχοντες ανάγκη να μεταβαίνουν εκεί.

Σας μεταφέρουμε το αίτημα των συναδέλφων μας και ζητάμε από κοινού, να εκδώσει με τη σειρά του Ανακοίνωση και το Συνδικάτο μας, όπου θα ενημερώνει, πως και από το προσωρινό Τέρμα λόγω της Λαϊκής Αγοράς, μπορούν να μεταβαίνουν στην πλησιέστερη Αφετηρία, αυτή της Νεαπόλεως (Λ/Γ 846) όπου υπάρχει τουαλέτα προς εξυπηρέτηση τους.

Η Ανακοίνωση του Συνδικάτου μας είναι απαραίτητη ώστε να αποτρέψει τις οποιοσδήποτε προστριβές των συναδέλφων μας με υπηρεσιακούς παράγοντες, κάποιοι εκ των οποίων είναι και μέλη μας.

Γνωρίζουμε και εμείς και εσείς και η εταιρεία, ότι αυτές δεν είναι ορθολογικές λύσεις αλλά λύσεις ανάγκης, διότι φέρνουν αναστάτωση τόσο στο συγκοινωνιακό έργο, όσο και στην εργασιακή ρουτίνα των εργαζομένων, όμως είναι μια κίνηση που είναι απαραίτητη να γίνει διότι ως Συνδικάτο έχουμε χρέος να παρέχουμε πλήρη κάλυψη στα νόμιμα δικαιώματα των μελών μας, ενώ ως την επόμενη Παρασκευή η εταιρεία έχει όλο το χρόνο να δώσει μόνιμη και ορθολογική λύση στο πρόβλημα.

Παναγιώτης Σκοκέας – Χρήστος Τόλιας

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΥ – ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΛΗ


Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ