Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

ΤΕΛΟΣ το Α/Σ Ελληνικού! - Το ΤΑΙΠΕΔ έδωσε διορία στην ΟΣΥ ως τον Οκτώβριο!

Το ΤΑΙΠΕΔ, δια μέσου της «Ελληνικό ΑΕ», απέστειλε επιστολή στις Οδικές Συγκοινωνίες, με θέμα… το «ξήλωμα» του αμαξοστασίου Ελληνικού....

Μάλιστα, στο σχετικό έγγραφο, αναφέρεται ως διορία ο Οκτώβριος του 2016.

Για το λόγο αυτό, η ΟΣΥ προχώρησε στη συγκρότηση επιτροπής για τη διερεύνηση των επιπτώσεων στο συγκοινωνιακό έργο, στον προϋπολογισμό και στις εγκαταστάσεις της Ο.ΣΥ. Α.Ε. και των δυνατοτήτων υποστήριξης εφαρμογής των τροποποιήσεων, που προκύπτουν από την άρση ή διαφοροποίηση λειτουργίας του αμαξοστασίου Ελληνικού.

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΣΥ είναι αντίθετη στο «λουκέτο» του αμαξοστασίου (είναι ένα από τα μεγαλύτερα), πόσω μάλλον όταν στο Ελληνικό εγκαταστάθηκε και κέντρο ελέγχου του συστήματος της τηλεματικής.

Για την εκμετάλλευση του Ελληνικού έχει επικρατήσει σχήμα υπό τη Lamda Development, αλλά η κυβέρνηση επιθυμεί νέες διαπραγματεύσεις, σχεδόν από μηδενική βάση. 


Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους στο Α/Σ Ελληνικού;

Συγκρότηση Επιτροπής για τη διερεύνηση των επιπτώσεων στο συγκοινωνιακό έργο, στον προϋπολογισμό και στις εγκαταστάσεις της Ο.ΣΥ. Α.Ε. και των δυνατοτήτων υποστήριξης εφαρμογής των τροποποιήσεων, που προκύπτουν από την άρση ή διαφοροποίηση λειτουργίας του Αμαξοστασίου Ελληνικού...

Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ