Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Σχόλιο Αναγνώστη για την "διακοπή του λεωφορείου του ΟΑΣΑ προς το Υπ. Ναυτιλίας"

Διάβασα με έκπληξη το σχόλιο της κυρίας Πόπης Χριστοδουλίδου για την τροποποίηση που εφαρμόστηκε από τις 15 Δεκέμβρη -αλήθεια δύο εβδομάδες μετά το εντόπισε- στη γραμμή 218 (ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΤ. ΔΑΦΝΗ), η οποία καταλήγει πλέον στην Πλ. Καραϊσκάκη, αντί για τις ερημιές της Ακτής Βασιλειάδη...

Βλέπω στο άρθρο της ΕΔΩ  να αναφέρεται για "τεράστιο πρόβλημα" στο οποίο δεν έχει παρέμβει ακόμη ο Υπουργός και για λεωφορείο που "εξυπηρετούσε πολίτες που μετέβαιναν στο Υπουργείο" και πολλά ακόμα. Αλήθεια η συγκεκριμένη δημοσιογράφος-συνδικαλίστρια-πολιτεύτρια στο Επικρατείας του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές του Σεπτέμβρη, έχει τύχει να μεταβεί στο ΥΕΝ με συγκοινωνία;

Γιατί αν το είχε πράξει θα είχε διαπιστώσει ότι όλα αυτά τα χρόνια το 218 δεν είχε ούτε έναν επιβάτη (!!!) μετά τον Άγιο Διονύσιο. Κι αυτό γιατί εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει εξαιρετική συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση με τα λεωφορεία του ΟΛΠ (αυτού για τον οποίο αντιδράνε όλοι για την ιδιωτικοποίησή του, αλλά δεν ξέρουν καν το έργο του) και για το ΥΕΝ, όπως και για όλη την έκταση από τον ΗΣΑΠ μέχρι την Ε1, συνδέοντας όλη την ημέρα τις βόρειες και δυτικές πύλες του Λιμανιού (Ε1-Ε4) και τα κτήρια που βρίσκονται εντός αυτού (άρα και το ΥΕΝ) με τον Ηλεκτρικό.

Οπότε καλό θα είναι όλοι -δεν είναι μόνο η κα Χριστοδουλίδου, αλλά και συντάκτης του "Βήματος" μέσω twitter- όσοι έσπευσαν χθες, δύο εβδομάδες μετά, να "κλάψουν" την απομάκρυνση του 218 από την Ακτή Βασιλειάδη, να διερευνήσουν λίγο γιατί έγινε και αυτή η αλλαγή, όπως και γιατί είχε καταργηθεί και μία άλλη γραμμή που είχε δρομολογήσει παλαιότερα ο ΟΑΣΑ από την Πλ. Καραϊσκάκη μέχρι την Ακτή Βασιλειάδη (αναφέρομαι στην 920, για όσους δεν έχουν επαφή με την συγκοινωνία μόνο όταν αυτή σταματήσει να περνάει από το σπίτι τους) και τότε το ξανασυζητάμε. Εκτός αν έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες διαφωνούντες. Εκεί πάω πάσο!

Καλή χρονιά, με υγεία και φωτισμένα μυαλά, που θα φροντίζουν να κάνουν ρεπορτάζ και όχι μόνο σχόλιο και κριτική.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος

ΥΓ: Συγχαρητήρια στον κο Δρίτσα που με βάση τα γραφόμενα της κας Χριστοδουλίδου πρέπει να έχει μετατρέψει το ΥΕΝ σε πόλο έλξης για τους πολίτες. Ή πρέπει να πάρουν μαθήματα και οι υπόλοιποι υπουργοί ή κάποιοι να σταματήσουν να κάνουν πολύ φασαρία για το τίποτα.

(Παρακαλώ να δημοσιευθεί σε ανάρτηση στο blog σας. Ευχαριστώ!)

Αναγνώστης

Ντροπή! Εχουν διακόψει, εδω και 25 μέρες το λεωφορείο του ΟΑΣΑ

Ντροπή και αίσχος!....


Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ