Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Η διοίκηση της Ο.ΣΥ στηρίζει τα «παιδιά της»…

Η διοίκηση της ΟΣΥ για μια ακόμη φορά με την στάση της δείχνει ποιους στηρίζει, και ποιοι την στήριζαν και την στηρίζουν στο έργο της διάλυσης της δημόσιας συγκοινωνίας, που τα πολιτικά αφεντικά τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τους έχουν αναθέσει...


6ος χρόνος διάλυσης της δημόσιας συγκοινωνίας. 30/11/2015

Έτσι μετά απο δυο ετών και βάλε, αγώνα, για τη τοποθέτηση χώρου αναμονής και απομάκρυνση του αυθαίρετου κτίσματος απο το τέρμα των Λ/Γ 220-221-235, επικοινωνήσαμε σήμερα με τον διευθυντή ΔΠΣΕ Μωραΐτη Δημήτρη για να τον πληροφορήσουμε για την κατεδάφιση και απομάκρυνση της αυθαίρετης κατασκευής.

Πλέον η όποια δυσκολία στην εύρεση χώρου για τοποθέτηση καντίνας απο την ΟΣΥ δεν υπήρχε όπως προφασίζονταν ύστερα απο αποστολή δυο εγγράφων μας στο παρελθόν.

Αντί άλλων ο Μωραΐτης απάντησε οτι αναγνωρίζει μόνο τον Σκούλο της ΠΑΣΚΕ και τον Σιορίκη της ΔΑΚΕ!

Εμείς τα μέλη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ δεν θα σου κάνουμε το χατήρι κύριε διευθυντή, συνιδρυτή της Πανεργατικής  (εργοδοτική παράταξη δημιούργημα της διοίκησης που πλέον εχει απορροφηθεί απο την ΠΑΣΚΕ).

Γνωρίζεις πολύ καλά τι λέει ο 1264.

Περιμένουμε λοιπόν να ανταποκριθείς στο νέο αίτημα και να σπεύσεις να τοποθετήσεις χώρο αναμονής για τους εργαζόμενους, αντάξιο για το έργο που προσφέρουν, με τις συνθήκες που εσυ φροντίζεις να υπάρχουν. Περιμενουμε για τις ενέργειες σου.

Πηγη:  anexapar
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ