Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Ντροπή! Εχουν διακόψει, εδω και 25 μέρες το λεωφορείο του ΟΑΣΑ

Ντροπή και αίσχος!....


Εδώ και 20-25 μέρες,  ο ΟΑΣΑ διέκοψε το δρομολόγιο του λεωφορείου από τον Ηλεκτρικό, (ΗΣΑΠ) προς την Δραπετσώνα και το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Και ο κ. Δρίτσας δεν το έχει ακόμα λύσει το τεράστιο αυτό πρόβλημα...

Ούτε τα καθημερινά.

Στο υπουργείο μεταβαίνουν πολίτες και εξυπηρετούνταν από αυτό το λεωφορείο, ενώ το ίδιο συνέβαινε και με το προσωπικό, πολιτικό και ένστολο.

Βεβαίως,  εσείς κ.κ. υπουργοί, γεν.γραμματείς, αρχηγοί και πάει λέγοντας ή οι εφοπλιστές και οι εκπρόσωποι νηογνωμόνων, που σας επισκέπτονται έχετε τις λιμουζίνες σας και δεν τρέχει....κάστανο!

Ο απλός πολίτης,  όμως ή ο εργαζόμενος ή ο ναυτικός πρέπει ή να έρθει με τα πόδια,( ακόμα κι αν λόγω ηλικίας ή άλλων προβλημάτων υγείας αδυνατεί) ή να πληρώσει ταξί στο πήγαινε-έλα.

Από αυτά τα χρήματα, που δεν έχει.

Ντροπή και αίσχος.

Αν δεν το γνωρίζεις,  καν, τι να πω,  υπουργέ, να χαίρεσαι τους συνεργάτες σου.

Αν το γνωρίζεις,  όμως, υπουργέ μου  - που αυτό πιστεύουμε εμείς- και δεν σας έχουν κόψει τις τηλεφωνικές γραμμές, το φαξ και το ίντερνετ, τότε ευθύνεσαι , που,  η γραμμή δεν έχει αποκατασταθεί.

Κάνει οικονομίες ο ΟΑΣΑ....ΜΑΘΑΙΝΩ...

ΚΑΙ Κόβει ένα υπουργείο σαν το Ναυτιλίας,  με τόσο κόσμο και τόση κίνηση καθημερινά και  μέχρι τώρα ΟΥΔΕΙΣ τους....έκοψε τον βήχα!

Αλοίμονο,  κ.Θοδωρή Δρίτσα.

Ολα έχουν ένα όριο...

Ούτε αυτό το ουσιαστικό πρόβλημα της καθημερινότητας δεν μπορείς να λύσεις;;;;;

Πόπη Χριστοδουλίδου   στο peiratikoreportaz

Σχόλιο Αναγνώστη για την "διακοπή του λεωφορείου του ΟΑΣΑ προς το Υπ. Ναυτιλίας"

Διάβασα με έκπληξη το σχόλιο της κυρίας Πόπης Χριστοδουλίδου για την τροποποίηση που εφαρμόστηκε από τις 15 Δεκέμβρη -αλήθεια δύο εβδομάδες μετά το εντόπισε- στη γραμμή 218 (ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΤ. ΔΑΦΝΗ), η οποία καταλήγει πλέον στην Πλ. Καραϊσκάκη, αντί για τις ερημιές της Ακτής Βασιλειάδη...Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ