Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Ο Οργανωτικός Γραμματέας του Συνδικάτου Π. Κατσιάδας διέψευσε την ανάρτηση

Στην ανάρτηση  με τίτλο...
"Απεργία 12 Νοέμβρη: Η συμμετοχή της Ανθούσας άγγιξε σχεδόν το απόλυτο! " ... και με υπότιτλο  "Στη  προχθεσινή απεργία δεν επανδρώθηκαν 1.088 βάρδιες... αλλά ΔΕΝ  φαντάζεστε τι έγινε στο Α/Σ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ!".....


Α/Σ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ....

Δείτε εδώ:  etheldrivers.blogspot.com γράφαμε επί λέξη  "post του:  Εργαζόμενοι Ο.ΣΥ" για την συμμετοχή των συναδέλφων από το αμ/σιο του Βοτανικού:

''Η ανεπίσημη ενημέρωση μας είναι ότι από τις 111 βάρδιες που δεν βγήκαν στην κίνηση, οι 71 ήταν από χορήγηση αδειών!Το ίδιο έγινε σχεδόν σε όλα τα αμ/σια,σε ελάχιστο βαθμό, ενώ σε κάποια όπως στο Πειραιά δεν χορηγήθηκε καμία άδεια την ημέρα της απεργίας.''

Σήμερα ο Οργανωτικός Γραμματέας του Συνδικάτου μας Π.Κατσιάδας, διέψευσε αυτά τα στοιχεία χορηγώντας μας τα κάτωθι:

ΑΜ/ΣΙΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

Κανονικές άδειες 15νθημέρου 24
Κανονικές άδειες προγραμματισμένες από πριν για τη μέρα της απεργίας 6
Ανεπάνδρωτες βάρδιες λόγω απεργίας 60
Σύνολο 110.

Προβαίνουμε στην δημοσίευση ως οφείλουμε,αφού σκοπός μας δεν είναι η διασπορά αναληθών  ειδήσεων που οδηγούν σε εσφαλμένα, άρα εκ των πραγμάτων, σε επιβλαβή για όλους συμπεράσματα,αλλά  η καλλιέργεια εργασιακής συνείδησης και συναδελφικότητας.

Για τον λόγο αυτό σαν Συνδικάτο πρέπει να εξασφαλίσουμε μηδενικά ποσοστά αδειών σε ημέρα απεργίας του κλάδου.Πρέπει να ξαναγίνουμε μια γροθιά σε όλα.

Εμείς δημοσιεύουμε λοιπόν την ενημέρωση που μας παρείχε ο Οργανωτικός Γραμματέας του Συνδικάτου και αναμένουμε την επαλήθευση της από τα επίσημα στοιχεία της ΟΣΥ,όπως δεσμεύτηκε ο ίδιος  ότι θα μας τα χορηγήσει,αφού σαν μέλος του προεδρείου μπορεί να τα λάβει ανά πάσα στιγμή.

Μόλις τα λάβουμε και μεις,θα σας τα κοινοποιήσουμε πάραυτα.

Το διαβάσαμε στο: ergazomenoiosy.blogspot.gr
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ