Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015

Παραιτήθηκε σύσσωμη η διοίκηση της ΟΣΥ - Ενα βήμα πριν από την κήρυξη στάσης πληρωμών

Παραιτήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής όλα τα εναπομείναντα μέλη του ΔΣ της ΟΣΥ,  γεγονός που προκαλεί στη δημόσια επιχείρηση πλήρη διοικητική παράλυση και τη φέρνει ένα βήμα πριν από την κήρυξη στάσης πληρωμών...


Από την ΟΣΥ, τα έσοδα της οποίας μειώνονται συνεχώς προκαλώντας ασφυξία στα οικονομικά της εταιρείας, παραιτήθηκε άλλωστε προ ημερών και ο τέως επικεφαλής της κ. Γιάννης Οικονόμου, αφήνοντας πίσω του έξι μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ.

Ήδη, σύμφωνα με Το Βήμα, η ΟΣΥ καταβάλλει μόνο μισθούς στους 6.000 εργαζομένους της, έχει σταματήσει να πληρώνει το ΙΚΑ, αλλά και όλους τους προμηθευτές της, οι οποίοι λαμβάνουν «έναντι» 10% των οφειλομένων.

Μάλιστα, η ΟΣΥ περιμένει τα τελευταία 5 εκατ. ευρώ της τακτικής επιδότησης του 2015 (συνολικά ανέρχεται σε 85 εκατ. ευρώ), η αποδέσμευση των οποίων εκκρεμεί στο υπουργείο Υποδομών, ενώ είναι άγνωστο τι μέλλει γενέσθαι το υπολειπόμενο δίμηνο του έτους.

Ήδη ο ΟΑΣΑ με επιστολή του προς τα συναρμόδια υπουργεία εκπέμπει SOS και ζητεί έκτακτη επιχορήγηση προκειμένου να μην καταρρεύσει η ΟΣΥ.

Πηγη: ΤΟ ΒΗΜΑ
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ