Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Αυτός είναι πιάστε τον! «Τσακώσαμε» τον οδηγό του ΟΑΣΑ να παίζει τάβλι

Όταν αργεί  το λεωφορείο….

Συχνά πυκνά…. Κάτι τέτοια ακούμε από τους επιβάτες μας  αλλά.....


Τέτοιο  παράνομο  παρκάρισμα ΔΕΝ  έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ! στην Α.Παπανδρεου στο Χαλάνδρι.....

 Ακινητοποιημένο το λεωφορείο και...  οι επιβάτες να περιμένουν στις στάσεις….

Και φυσικά όταν αργεί…. Το κράξιμο πέφτει …. Σε ποιον άλλον… στον οδηγό του λεωφορείου… και μόνο!   ...ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ!

Μπορείτε λοιπόν να "κράξετε"  όλους όσους δυσκολεύουν την διέλευση των λεωφορείων…. αλλά  όχι τους οδηγούς του ΟΑΣΑ που κάνουν σβούρες 8 ώρες ασταμάτητα πάνω στο τιμόνι χωρίς ανάσα στην ζούγκλα της πόλης  για την εξυπηρέτηση των επιβατών μας,   αλλα και με την  απίστευτη πίεση σε χρόνους διαδρομών που μας δίνει ο ΟΑΣΑ…  και φτερά να είχαν τα λεωφορεία….  Ίσως και να μη προλάβαιναν….

Εντωμεταξύ άφαντος ο οδηγός του Ι.Χ για τουλάχιστον  μισή ώρα...  που εκτός από τον οδηγό του λεωφορείου και τους επιβάτες….τον έψαχνε και η συνοδηγός του…. «ούτε στο κινητό του δεν απαντούσε»….  !!!!  Προφανώς ξεχάστηκε…. ανέμελος  χαζεύοντας τις βιτρίνες των μαγαζιών….. !!!

Δεν αποκλείεται λίγες στάσεις παρακάτω…. Τα ίδια παιδιά του ζευγαριού να ζητούσαν και τον λόγο από τον οδηγό του λεωφορείου…  γιατί περίμεναν στην στάση πάνω από 1 ώρα….

Ναι  βρε αυτός είναι ο οδηγός που έπαιζε τάβλι και καθυστέρησε  το δρομολόγιο....  πιάστε τον και μη ξεχάστε να του κάνετε και αναφορά….

Κάποιοι μπορεί και ΝΑ τον τιμωρήσουν…!!!

ΙΣΩΣ ΤΟ  ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ… 


Πηγη φωτο: Costas Bavas - facebook
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ