Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

Προβλήματα στην αφετηρία ζωγράφου - Οι εργαζόμενοι έχουν αγανακτήσει

Οι επιτροπές  Α/Σ  Ελληνικού και Ανθούσας εδώ και 10 μήνες  κάνουν προσπάθεια με παρεμβάσεις σε Ο.ΣΥ και Ο.Α.Σ.Α να λυθούν τα οξυμένα προβλήματα των οδηγών στην αφετηρία ζωγράφου  (220- 235)...

Στην αφετηρία  δεν υπάρχει  σταθερή  τουαλέτα, δεν υπάρχει  νερό, και  χώρος  αναμονής, οι οδηγοί  είναι αναγκασμένοι  να παραμένουν  στο διάλλειμα μέσα στο λεωφορείο  με τον κινητήρα σε λειτουργία το χειμώνα για να ζεσταθούν, και το καλοκαίρι για να γλιτώσουν από τη ζέστη.

Η  λειτουργία του κινητήρα  φέρνει συχνά  τους οδηγούς σε αντιπαράθεση με τους κάτοικους της περιοχής  και η εταιρία  αντί να ενδιαφερθεί να δώσει λύση το πρόβλημα, και να φτιάξει τα οχήματα να μην χάνουν αέρα, μοιράζει κλήσεις σε απολογία!

Οι επιτροπές  με τη λαϊκή συσπείρωση του δήμου ζωγράφου  απευθύνθηκαν και στη δήμαρχο ζωγράφου   κ. Καφατσακη , αρχές του χρόνου  και πήραμε τη διαβεβαίωση ότι θα γίνουν σύντομα οι απαραίτητες  ενέργειες ώστε να λυθεί  το θέμα.

Συγκεκριμένα  θα οριοθετηθεί  χώρος για καντίνα και θα δοθούν παροχές νερού, ρεύματος και σύνδεση αποχέτευσης.

Το θέμα θα έρθει προς συζήτηση και  έγκριση στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να γίνουν νόμιμα όλες οι διαδικασίες. Επίσης μας ενημέρωσε ότι με  ευθύνη του δήμου, θα τοποθετηθούν κολωνάκια στα σημεία που εντοπίζεται πρόβλημα στη διέλευση του 235.

Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε,  έχουν  γίνει  αρκετά  δημοτικά  συμβούλια και η πλειοψηφία  του δήμου (ΣΥΡΙΖΑ)  δεν το  έχει φέρει  για συζητήσει .

Οι εργαζόμενοι  με αυτήν την κατάσταση  έχουν αγανακτήσει , η υπομονή μας   προς τους  υπευθύνους   -ανεύθυνους   της  Ο.ΣΥ. και του ΟΑΣΑ     για νερό ,  και χώρο  αναμονής έχει τελειώσει .

Αν συνέχιση η αδιαφορία αυτών  που πραγματικά   ανήκει  η ευθηνή της υγιεινής και ασφάλειας  των εργαζομένων,   και της ομαλής  και ασφαλής διέλευσης  των οχημάτων  θα διακόψουμε τη γραμμή

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ  Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ–ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης-ενημέρωσης που έγινε στις 9-7-2015 (η παραπάνω ανακοίνωση) και μετά από τις αδιάκοπες πιέσεις προς την δημοτική αρχή Ζωγράφου από την Λαϊκή Συσπείρωση με την συνεργασία των Επιτροπών Αγώνα των Α/Σ Ανθούσας και Ελληνικού, φαίνεται ότι τα ζητήματα μπήκαν στην τελική ευθεία προς την οριστική του επίλυση.

Συγκεκριμένα, αναγγέλθηκε από το μικρόφωνο σε συνεδρίαση του Δ.Σ Ζωγράφου, από την ίδια την Δήμαρχο, ότι με μέριμνα του δήμου θα απομακρυνθεί το εγκαταλελειμμένο ξύλινο αναψυκτήριο, και στη θέση του, σε συνεννόηση με την ΟΣΥ θα τοποθετηθεί νέα καντίνα, αφού θα δοθούν και οι παροχές νερού ρεύματος και αποχέτευσης.

Όσον αφορά τα κολωνάκια, η υπόσχεση είναι να μπουν στην άκρη του οδοστρώματος, και όχι σε μεγάλη απόσταση από το πεζοδρόμιο (όπως είχαμε ζητήσει), με το αιτιολογικό να μην δημιουργηθούν προβλήματα, λόγο της στενότητας του οδοστρώματος που θα επέλθει από τυχών περιστατικά μπλοκαρίσματος.

Επειδή παρ όλα αυτά δεν ορίστηκε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των εργασιών που πρέπει να γίνουν,  θα παραστούμε στο επόμενο Δ.Σ  επαναφέροντας τα θέματα,και απαιτώντας  αυτή την φόρα να πάρουμε δέσμευση για συγκεκριμένες ημερομηνίες έναρξης και λήξης των απαιτούμενων εργασιών, για την οριστική επίλυση των ζητημάτων.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ  Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ–ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ                                             

10-11-2015
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ