Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Φώτογραφίες: Μαζικό και μαχητικό το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.

Φώτογραφίες από το μπλόκ της ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ...


Μαζικό και δυναμικό ήταν το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ του που έγινε χθές το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, ενάντια στο νέο κύμα επίθεσης που έρχεται από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης, τη φοροεπιδρομή στο λαϊκό εισόδημα, την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, τις απολύσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις. Συλλαλητήρια επίσης έγιναν στη Θεσσαλονίκη και σε δεκάδες πόλεις σε όλη τη χώρα.

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Ομόνοιας, όπου συναντήθηκαν οι προσυγκεντρώσεις που έγιναν προηγουμένως στα Χαυτεία, την πλατεία Κάνιγγος, την πλατεία Εθνικής Αντίστασης και την πλατεία Καραϊσκάκη.

Στη συγκέντωσης παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία στην Σταδίου και την Πανεπιστημίου. Την ίδια ώρα το κέντρο της πόλης ήταν «σιδερόφραχτο» και αστυνομοκρατούμενο, με αφορμή την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Ολάντ.

Στην εξέδρα της συγκέντρωσης δέσποζε το σύνθημα «Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν, καθολική και υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση. Απεργία 12 Νοέμβρη». Επίσης στο κάτω σημείο της εξέδρας αναγραφόταν το σύνθημα με την υπογραφή του ΠΑΜΕ: «Αλληλεγγύη στον αγώνα των απεργών της COCA - COLA μέχρι και την τελική νίκη.Γιάννης Αυγερίδης
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ