Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Σύσκεψη του ΠΑΜΕ για τις εξελίξεις στις συγκοινωνίες..

Σύσκεψη διοργανώνει τη Δευτέρα 26 Οκτώβρη στις 10 το πρωί η Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ στα γραφεία του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ (Ικτίνου 4, 1ος όροφος) προκειμένου να....
καθοριστεί η δράση του κλάδου απέναντι στις εξελίξεις που δρομολογούνται με ταχύτατους ρυθμούς από την κυβέρνηση με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το υπουργείο Μεταφορών - Υποδομών και Δικτύων.

Όπως αναφέρουν οι ταξικές δυνάμεις, «οι εξελίξεις πρέπει να απαντηθούν δυναμικά από τους εργαζόμενους του κλάδου και συνολικά από τους χρήστες (επιβάτες) των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Ζητήματα όπως το συγκοινωνιακό δίκτυο, ιδιοκτησιακό καθεστώς, ανατροπές εργασιακών σχέσεων, νέες μειώσεις μισθών, αύξηση τιμής εισιτηρίων, ηλεκτρονικό εισιτήριο (που η τιμολόγησή του θα εξαρτάται από την απόσταση που διανύει ο χρήστης), οι μπάρες εισόδου σε όλο το δίκτυο σταθερής και οδικής συγκοινωνίας, η συγκοινωνιακή αστυνομία δημιουργούν εκρηκτική κατάσταση και εξωθούν στην παραπέρα φτωχοποίηση της κοινωνίας.

Ως πλαίσιο συζήτησης και πάλης θέτει 4 άξονες:

1) Εφαρμογή - Υπογραφή ΣΣΕ.

2) Καμία αύξηση της τιμής των εισιτηρίων - καρτών - δωρεάν μετακίνηση ανέργων

3) Κρατική χρηματοδότηση για επισκευή - ανανέωση του στόλου (Τρένα - Τραμ - Τρόλεϊ - Λεωφορεία).

4) Άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού».

Πηγη: 902.gr
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ