Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΤΑ: Οι συγκοινωνίες μπήκαν ξεκάθαρα στο στόχαστρο των τοκογλύφων

Συνάδελφοι  απ’ ότι φαίνεται οι περικοπές και η εφαρμογή του  3ου μνημονίου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μετά την απαίτηση των δανειστών για να μας δώσουν την επόμενη  <<δόση>> μας....


Μέσα σ΄ αυτή τη λαίλαπα μέτρων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , που θύματά της είναι πάλι οι συνταξιούχοι , οι μισθωτοί και οι άνεργοι, πλέον σπάνε και οι όποιες κόκκινες γραμμές περί μη ιδιωτικοποιήσεων δημόσιας περιουσίας και ξεπουλήματος καίριων δημόσιων φορέων και εγκαταστάσεων όπως λιμάνια και αεροδρόμια.

Οι συγκοινωνίες μπήκαν ξεκάθαρα πλέον στο στόχαστρο των τοκογλύφων για ιδιωτικοποιήσεις, με πρώτο θύμα τον ΟΣΕ.

Αφού πρώτα τον τεμάχισαν σε  4 κομμάτια, τώρα πωλούν τα φιλέτα έναντι πινακίου φακής στα κοράκια, οι οποίοι θα εκμεταλλευτούν τις έτοιμες εγκαταστάσεις , λειώνοντας  τα τρένα και  παίρνοντας αφειδώς ευρωπαϊκές επιδοτήσεις.

Όταν όμως έρθει η ώρα της αντικατάστασης των υποδομών θα τα επιστρέψουν στο δημόσιο όπως άλλωστε  έχουμε πολλά παραδείγματα του εξωτερικού. 

Έτσι ξεκινά και η δική μας περίφημη αναδιάρθρωση των συγκοινωνιών, με συγχώνευση συγκεκριμένων τμημάτων για αρχή, δίχως όμως να εξηγεί τι θα γίνουν οι πλεονάζοντες  και εφαρμογή του νέου ενιαίου μισθολογίου, στο οποίο διαχωρίζει τους εργαζόμενους σε μορφωμένους και αμόρφωτους ,με το αζημίωτο φυσικά,   βάζοντάς τους έτσι απέναντι τον ένα στον άλλο για άλλη μια φορά.

Συνάδελφοι πλέον είμαστε όλοι υποψιασμένοι τι πρόκειται να μας συμβεί και έχουμε όλοι την ευθύνη με τη στάση που θα κρατήσουμε τους επόμενους δύσκολους μήνες ενωμένοι να δώσουμε την απάντηση που τους αξίζει.

Υ.Γ Δεν ξέρουμε αν πρέπει να κλάψουμε η να γελάσουμε:

1ον . Με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αφού ψήφισαν το 3 μνημόνιο τώρα κατεβαίνουν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. 2ον .  Με τους βουλευτές ΝΔ – ΠΑΣΟΚ που αφού πετσόκοψαν μισθούς και συντάξεις  με  το 1ο   και 2ο  μνημόνιο  τώρα  έγιναν   αντί-μνημονιακοί   και   3ον . Με συνδικαλιστές και παρατάξεις  που πριν το δημοψήφισμα καλούσαν τον κόσμο υπέρ του ΝΑΙ  και υπέρ των πολιτικών της Ευρώπης (σχέδιο Γιούνκερ , προτάσεις Μέρκελ-ΔΝΤ κλπ)  και τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα γιατί οι πολιτικές αυτές εφαρμόζονται !!!! 
                 
                ΓΙΑ  ΤΟ Σ.Η.Τ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Καντζάς  Χρήστος     Νίκου Παναγιώτης
Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ