Πατήστε like (Μου αρέσει) και θα ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για όλα τα ΝΕΑ μας!

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Αυτό θα ήταν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ όχημα για τα παράνομα παρκαρισμένα Ι.Χ!

Παρκάρισες πάνω σε στάση λεωφορείου; μήπως σε λεωφορειόδρομο; …η πάνω σε στροφή λεωφορείου;

Αυτό είναι το κατάλληλο όχημα.... για να μην το ξανακάνεις ΠΟΤΕ!!!...
Οι στάσεις λεωφορείων μήπως μετατράπηκαν σε στάσεις ταξί και Ι.Χ.;;;;;;

Κινδύνους ατυχημάτων εγκυμονούν οι στάσεις των αστικών λεωφορείων της  ΕΘΕΛ και  χαρακτηρίζονται άκρως επικίνδυνες για τους επιβάτες.!!!

Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας είναι σαφής....

Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση σε  απόσταση μικρότερη από δώδεκα (12) μέτρα από στάσεις αστικών, υπεραστικών, ηλεκτροκίνητων λεωφορείων και τροχιοδρομικών οχημάτων …

Ποιος όμως τον τηρεί ; ΚΑΝΕΝΑΣ .!!!!

Αυτό δε φαίνεται να εμποδίζει μία μεγάλη μερίδα οδηγών να δημιουργεί τους δικούς της νόμους και κανόνες, με μοναδικό σκοπό την προσωπική της διευκόλυνση.

Ότι θέλεις μπορείς να βρεις πάνω στην « στάση λεωφορείου »… έκτος  από λεωφορεία.!!!

Η επικινδυνότητα των στάσεων έχει επισημανθεί  στις συναρμόδιες υπηρεσίες, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν ληφθεί μέτρα, ώστε να προληφθούν ενδεχόμενα ατυχήματα.

Από την πλευρά τους οι οδηγοί των λεωφορείων  αναγκάζονται να κάνουν στάση  στην μέση του δρόμου για αποβίβαση και επιβίβαση των επιβατών,  χωρίς να είναι καλυμμένοι από τον νόμο σε περίπτωση ατυχήματος.

Υπάρχει τροχαία ναι η όχι; Και αν υπάρχει τι κάνει για τις ανεξέλεγκτες παραβάσεις;;;;;

Οι φωτογραφίες δείχνουν απλώς τι συμβαίνει καθημερινά όπου οι στάσεις λεωφορείων χρησιμοποιούνται συστηματικά για τη στάθμευση των ταξί και Ι.Χ.Κάνε like στην σελίδα μας.... και ενημερώσου για όσα συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΜ